Moorddiner op uw eigen locatie


Naast dat u op onze website een script van een moordspel kunt bestellen om zelf te spelen bieden wij u de mogelijkheid om lekker achterover te zitten en te genieten van een moordspel of moorddiner. Als u een moorddiner met acteur bij ons bestelt zal een spelleider/acteur het moordspel of moorddiner voorbereiden en op de avond zelf leiden.
Met onze jarenlange ervaring en keuze uit verschillende moordspelen weten we elk moorddiner tot een spetterend succes te maken.

Het grote voordeel voor u om ons moordspel te boeken is dat u zelf kunt bepalen waar het plaats zal vinden. Het kan in uw eigen bedrijfskantine, lievelingsrestaurant of in een zaal bij u in de buurt. Daarnaast heeft u de keuze of u een moordspel of een moorddiner wilt. Wij kunnen een moordspel zonder diner aanbieden maar als u wilt ook als moorddiner.
Als u een diner bij het moordspel wilt dan kunt u dit zelf regelen waardoor u niet vast zit aan een vastgesteld menu maar het diner kunt inrichten naar uw eigen smaak.
Mocht u dit niet willen dan kunnen wij ook alles voor u uit handen nemen een diner voor u regelen.

We hebben keuze uit verschillende onderwerpen voor een moordspel. Van maffia tot rijke weduwen of tirannieke baronnen, we kunnen het allemaal aanbieden. Voor meer informatie hierover kunt u op onze speciale Moorddiner website kijken.

Mochten er nog vragen zijn of wilt u een moordspel op uw eigen locatie bij ons willen boeken dan kunt u contact met ons opnemen.UwMoordspe