Moordspel of moorddiner laten schrijven


Uwmoordspel.nl heeft verschillende bestaande moorddinerscripts. Maar het kan natuurlijk zijn dat het moorddiner wat u in gedachten heeft er niet tussen zit. Wij kunnen voor u een moorddiner op maat schrijven. U geeft aan welke wensen u hebt (opzet, thema, aantal rollen, duur, enz) en wij schrijven het moordspel of moorddiner script voor u.

Wat is er leuker dan een moordspel wat precies bij uw situatie past? Wilt u een nieuwe locatie openen en de mensen het nieuwe gebouw laten ontdekken? Of heeft u een restaurant waar u een moordspel wil waarin de geschiedenis van uw eigen restaurant in verwerkt is?
Daarnaast kunnen we voor bedrijven een mysteriespel schrijven waarbij de weknemers op zoek gaan naar raadselachtige aanwijzingen en aan het einde het nieuwe jaarplan vinden. U ziet het: mogelijkheden te over!

Naast het thema moordspel of moorddiner kunt u natuurlijk ook aan andere thema's denken. Zo kunnen we maffiaspelen of mysteriespelen rond een diner voor u schrijven maar ook stadsspelen die in de openlucht plaats vinden. Zo'n stadsspel kan weer gecombineerd worden met een moord, enz enz. U ziet, de mogelijkheden zijn eindeloos!

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met u mee.UwMoordspe