Als bedrijf een moordspel of moorddiner aanbieden


Als u als entertainment bedrijf op zoek bent naar een script om in eigen beheer een moordspel of moorddiner aan te bieden dan hebben wij verschillende scripten van moordspelen voor u in de aanbieding.

Met onze jarenlange ervaring in het schrijven van scripten hebben we veel ervaring met verschillende aspecten die komen kijken bij ene moordspel of moorddiner. We kunnen u elk gewenst thema aanbieden zodat we kunnen aansluiten op uw locatie of bijvoorbeeld de geschiedenis van het pand. Daarnaast kunnen we het moordspel in verschillende structuren schrijven waardoor u zelf invloed heeft op de opzet van het moordspel. Ook kunnen we varieren in begeleiding door een spelleider of door een acteur en natuurlijk ook in hoeveel acteurs in het moordspel moeten meespelen.
Natuurlijk kunt u ook uw wensen aangeven voor zaken als: het aantal gasten en de tijdsduur van het moordspel. Of het aantal rondes van het moordspel aanpassen op uw diner waardoor er een moorddiner ontstaat.

Het grote voordeel van onze werkwijze is dat u een script krijgt wat u als restaurant of entertainmentbedrijf in eigen beheer kunt uitvoeren. U koopt de rechten van het moordspel voor 1 of meerdere jaren en kunt in dat jaar het moordspel of moorddiner zo vaak uitvoeren als u wilt. Daarnaast kunt u zelfs tegen een meerprijs bedingen dat u de exclusieve rechten op het moordspel zodat u de enige bent die het moordspel in Nederland of Belgie mag spelen.
U kunt kiezen uit kant en klare moordspel scripten maar we kunnen ook een moordspel of moorddiner voor u op maat maken.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.UwMoordspe