Bestellen


Bij elk moordspel staat een zichtversie van het draaiboek waarbij u al een deel van het script kunt doorlezen. Als u eenmaal een keuze hebt gemaakt uit een moordspel draaiboek dan kunt u om te bestellen kiezen op twee opties: Betalen via iDeal en betalen via Overboeking.

Als u kiest om via overboeking te betalen dan vult u uw gegevens in en krijgt u de factuur direct op uw mailadres. U kunt dan zelf de wijze van betalen kiezen. We rekenen wel 3,75 administratiekosten.
Als u via iDeal betaald dan kunt u via uw eigen bank internetbankieren en direct de betaling van het moordspel voldoen. Na de betaling krijgt u een downloadscherm en kunt u het moordspel downloaden zodat u het spel direct ontvangt. U betaald dan geen extra administratiekostenbestellen en kunt het spel direct daarna downloaden.

Indien u een script bij ons besteld dan verwerft u hiermee het recht dit eenmalig particulier te spelen. Indien u het moordspel voor langere periode wilt spelen en/of aan anderen wilt aanbieden als moordspel of moorddiner dan moet u hiervoor de rechten verwerven.
We controleren regelmatig op het illegaal gebruik van onze scripten. Dit doen we om de bedrijven die de rechten hebben verworven te beschermen.UwMoordspe