Referenties van ons moordspel of moorddiner


Uwmoordspel.nl bied al jaren moordspelen en moorddiners aan en heeft ondertussen een groot aantal tevreden referenties opgebouwd. Hieronder kunt een aantal referenties van ons vinden. Zij gingen reeds voor in het afnemen van onze doe-het-zelf moordspelen, moorddiner met acteur en scripten die op maat geschreven zijn.

GGZ Friesland
"...Het moordspel was zo goed opgezet dat we in eerste instantie niet eens door hadden dat we in een moordspel terecht gekomen waren! Toen de vreemde gebeurtenissen zich bleven opstapelen kregen we pas door dat we met een spel bezig waren. Het moordspel was gelukkig niet te gemakkelijk en een aantal van ons konden de juiste moordenaar aanwijzen door de goede aanwijzingen te vinden. Een onvergetelijke dag..!"

Content Themafeesten
"...Ondanks dat we de deadline tot twee keer toe moesten vervroegen was het moordspel toch op tijd klaar. Goede service! Het moordspel ziet er ook goed uit..."

Broekhuis Training Groep
"...Binnen 4 dagen een spetterend moorddiner op onze locatie regelen: het is jullie gelukt! Onder leiding van een goede acteur werd het moorddiner aan ons voorgeschoteld. het werd een heerlijke avond waar we weken later nog steeds over spraken..."

RSG Tromp Meesters
"...Toen ons kanotochtje in het water bleek te vallen konden we dankzij de snelle service van Uwmoordspel.nl toch nog een leuke dag beleven. Redders in nood met een bloedstollend moordspel. We hebben het nog nooit zo leuk gehad..."

Speelweek Ouderkerk
"...Voor ons is een moordspel voor kinderen op maat geschreven. Wij kozen voor het thema piraten en toen werd het een piraten moordspel met een heuse schatkaart die de kinderen moesten ontcijferen. Er deden 98 kinderen mee en het was een geweldig succes. Zowel de kinderen als de acteurs hebben een geweldige avond met het moordspel gehad..."

Jaap van Gemeren
"...Het doe-het-zelf moordspelscript was binnen 5 minuten in de mail. Duidelijke uitleg in het script en het moordspel was simpel uit te voeren met weinig middelen. Ook de onderbouwing van de bewijzen was erg handig. Aanrader!..."

Em Te Supermarkten
"...Binnen twee weken een moordspel op maat, dat hadden we niet verwacht. Voor een personeelsuitje wilden we een moordspel die ging over een moord op een lastige klant van een supermarkt. We kregen precies wat we wilden..."

ASR Verzekeringen
"...Voor een teamdag wilden we een moordspel dat goed bij ons thema zo passen. Gelukkig konden we alles zelf bepalen: aantal rollen, verdachten, dader, slachtoffer en zelfs in welk jaar het spel zich af moest spelen. Prettige communicatie en alle beloften werden op tijd nagekomen. Voortreffelijk!..."

Moordspeldiner.nl
"...Voor een bedrijf wat professionele moorddiners aanbied is een leuk moorddinerscript erg van belang. We waren blij met het geschreven moorddinerscript waar gelukkig veel humor in zat. Leuke typetjes en grappige verwikkelingen. Avond aan avond hebben we een leuk en spannend moordspel wat we onze klanten kunnen aanbieden. Zeer goede service..."

Joke Lemming
"...Veel keus op de website, snel een doe-het-zelf moordspel besteld en nog sneller in huis. Handig systeem! Moordspelscript zag er goed uit. Daarnaast was het prettig dat er actief meegedacht werd op onze vragen om het spel nog meer bij onze avond aan te laten sluiten. Volgend jaar komen we weer!..."

Verder nog de volgende bedrijven en instellingen:
...Rijkswaterstaat
...BSO Jungkidz
...Mokum Events
...ONVZ Verzekeringen
...Link Events
...LVB Networks
...Ministerie van Defensie
...Stichting Kwadraad
...Politiebond ANPV
...De Groeiling
...Eikemaheert
...ES Active
...AOV Friesland
...Samhoud.com
...Naam en Faam
...Christoffelschool Didam
...Steltman Juweliers
...Lamb Weston
...Bejo.nl
...XL Uitzendbureau
...OImedia
...Camping Colline de Rabas
...Previder
...Xpor
...3 in de pan
...Praktijk Jasmijn
...Tettero Transport
...Rozen Theater
...IGBV
...Noordman
...Sticky Utrecht
...Ceasar Adviseurs
...Camping Westerholt
...Vrijgezellenfeest .nl
...Kinder Compagnie
...SAS ICT
...Landgoed Emferdinge
...Cafe de SjeesUwMoordspe