Mysteriespel

Hier kunt u onze mysteriespelen voor volwassenen vinden. Elk mysteriespel is gemakkelijk uit te voeren en vraagt weinig voorbereiding. Bij elk mysteriespel staat een samenvatting en een link naar de zichtversie van het script. Zo kunt u kijken wat het mysteriespel inhoud. Als u wilt kunt u het script direct bestellen. Dit kan door via iDeal te betalen en na betaling direct downloaden. Ook kunt u via overboeking betalen. U ontvangt dan een code bij bestelling die u vermeld bij uw betaling.
Indien u een mysteriespel besteld dan kunt u dit spel eenmalig spelen. Het is verboden het mysteriespel meerdere malen te spelen en/of aan anderen aan te bieden. Dit is alleen mogelijk indien u bij ons de rechten hiervan verwerft.

Mocht u gerichter willen zoeken, bijvoorbeeld op aantal rollen of tijdsduur dan kunt u dat doen via de pagina zoeken.

Het drama met de Koikarpers

Auteur : Van Hoof & Wieske
Spelers: : Minimaal 7 spelers
Prijs : €47,60
Tijdsduur : 60 minuten

Op de ochtend van hun 40-jarig huwelijksfeest krijgen Aat & Pia Brok de schrik van hun leven. De vijver met kostbare koikarpers is op brute wijze lekgeprikt en de lievelingsvis van Aat (ter waarde van 19.000) ontbreekt!

De politie wordt ingeschakeld om dit mysterie op te lossen. De verdachten zijn dochter Katharina die in Amsterdam woont (waarom komt zij een half uur te vroeg op het feest?), zoon Peter (wat is zijn geheim?), Ingrid de verloofde van Peter (onbetrouwbaar sinds postnatale depressie) en buurman Bert-Onno Os (waar de familie Brok mee in onmin leeft). Trouwens, Aat en Pia zijn ook verdacht tot het tegendeel bewezen is.

De dader is bij het gezelschap, maar niets is wat het lijkt....

Minimaal 7 spelers en maximaal 20 spelers.Het gouden masker van Toetanchamon

Auteur : Misdaad & Co
Spelers: : Onbeperkt aantal rollen
Prijs : €47,60
Tijdsduur : meer dan 60 minuten

Het goude masker van Toetanchamon is eindelijk aan het Oudheidkundig museum in bruikleen gegeven. Na een feestelijke opening door de directeur en de Minister van Cultuur gaat iedereen naar huis.
Als de nachtwaker aan het einde van de avond in de toonzaal komt is het gouden masker van Toetanchamon gestolen....

Weet jij de dader te vinden?

UwMoordspe