Met 1 spelleider

ALs u op zoek bent naar een spel met alleen een spelleider dan staan hieronder de script waarin je alleen de spelleider hebt. Bij elk script staat een samenvatting en een link naar de zichtversie van het script. U kunt het direct bestellen door via iDeal te betalen. Na de betaling kunt u direct het script downloaden. Ook kunt u via overboeking betalen. U ontvangt na de bestelling een kenmerk wat u bij de betaling vermeld.
Indien u een script besteld dan kunt u dit spel 1x spelen. Het is verboden de scripten meerdere malen te spelen en/of aan anderen aan te bieden. Dit is alleen mogelijk indien u bij ons de rechten hiervan verwerft.

Mocht u gerichter willen zoeken, bijvoorbeeld op aantal rollen of tijdsduur dan kunt u dat doen via de pagina zoeken.

Een schot in de roos...

Auteur : Misdaad & Co
Spelers: : Onbeperkt aantal rollen
Prijs : €35,70
Tijdsduur : 60 minuten

Abel Roos is vermoord. Hij lag in een stal van de familie Koens en er zaten drie pijlen in zijn borst. Abel was de therapeut van de familie Koens. Hij hielp hen bij het omgaan met hun moeilijk opvoedbare zoon Arjen.
Er zijn verschillende verdachten. Natuurlijk de familie Koens maar ook Margje, de stagaire van Abel en Suzanne, de teamleider van Abel zijn verdacht...

Een spelleider deelt in drie rondes verschillende dossierstukken uit aan de groepjes. Aan hun de taak de bewijzen naast elkaar te leggen en de dader te vinden!De moord op Sinterklaas

Auteur : Maarten Stevens
Spelers: : Onbeperkt aantal rollen
Prijs : €35,70
Tijdsduur : 60 minuten

In de nacht van 4 op 5 december gebeurt er iets vreselijks. Sinterklaas is van het dak gevallen en er lijkt opzet in het spel. Wie heeft Sinterklaas vermoord? Met elkaar probeer je aan de hand van verhoren, foto's, bewijsstukken etc. dit mysterie op te lossen.
Als je eens wat anders wilt dan de traditionele Sinterklaasavond dan is dit moordspel een leuk alternatief!

Dit moordspel is te spelen in kleine en in grote groepen. Van 4-99 personen. Er is 1 spelleider die de dossierstukken aan de groepen geeft. Ideaal voor tijdens het Sinterklaasfeest!De moord op de Kerstman

Auteur : Maarten Stevens
Spelers: : Minimaal 1 spelers
Prijs : €35,70
Tijdsduur : 60 minuten

Terwijl de sneeuw buiten valt en iedereen op 24 december met de hele familie kerstfeest viert is de Kerstman druk bezig alle pakjes op tijd rond te brengen.
Dan, even voor middennacht, komt bij de politie de melding binnen dat de Kerstman dood is. Waarschijnlijk vermoord op de dag voor kerst...
Aan u de vraag de dader van deze afschuwelijke moord te vinden.

Dit moordspel heeft de opzet dat 1 spelleider in 3 rondes verschillende dossierstukken uitgeeft. Aan het einde van de 3 rondes heeft iedereen het complete dossier en kunnen de echte speurneuzen de moord oplossen!
Speelbaar in groepen van 1-99 en door de 3 rondes goed met een kerstdiner te combineren!De dode schrijver

Auteur : Maarten Stevens
Spelers: : Minimaal 3 spelers
Prijs : €47,60
Tijdsduur : meer dan 60 minuten

Als een thrillerauteur naar een bibliotheek komt om zijn net verschenen boek te signeren blijkt zijn laatste uur geslagen te hebben. Vlak voor de signeersessie word zijn ontzielde lichaam gevonden tussen de boekenkasten in de bibliotheek.
Als snel zijn er vier verdachten in beeld en vliegen de motieven, alibi's en beschuldigingen je om de oren. Aan jou de taak om het recht te laten zegenvieren en de juiste dader aan te wijzen.

Dit spel heeft slechts 1 spelleider nodig die de verschillende dossierstukken uitdeelt aan de verschillende groepjes. Voor 3 tot 100 deelnemers geschikt.

UwMoordspe