Voor Vrijgezellenfeest

Een vrijgezellenfeest is een leuke en spannende gebeurtenis en wat is nou leuker dan het vieren met een moordspel? Je maakt op een leuke manier kennis met elkaar en de combinatie spanning en ontspanning maakt een moordspel zeer geschikt voor een vrijgezellenfeest.
Onder elke samenvatting staat een link naar de zichtversie van het moordspl. U kunt het direct bestellen door met iDeal te betalen. Na de betaling kunt u direct het moordspel downloaden. Ook kunt u via overboeking betalen. U ontvangt na de bestelling een kenmerk wat u bij de betaling vermeld.
Indien u een script besteld dan kunt u dit spel 1x spelen. Het is verboden de scripten meerdere malen te spelen en/of aan anderen aan te bieden. Dit is alleen mogelijk indien u bij ons de rechten hiervan verwerft.

Mocht u gerichter willen zoeken, bijvoorbeeld op aantal rollen of tijdsduur dan kunt u dat doen via de pagina zoeken.

De moord op de mimespeler

Auteur : Maarten Stevens
Spelers: : Minimaal 6 spelers
Prijs : €47,60
Tijdsduur : meer dan 60 minuten

Martina staat op het punt te gaan trouwen. Na jaren een relatie met Arend te hebben gehad heeft ze toch voor Richard gekozen. Toegeven, Richard is een beetje saai maar hij is vooral stabiel. Met hem kan ze een goed bestaan opbouwen. Arend is te dromerig en bouwt alleen luchtkastelen. Daar kun je niet van leven. Als het vrijgezellenfeest aan de gang is komt Martina ineens Raul tegen, de mediterrane adonis van haar sportschool. Steeds als Martina hem ziet smelt ze. Zijn borsthaar, zijn gespierde lijf, zijn bravoure. In alles is hij anders als Richard. Maar wat haalt ze in haar hoofd. Raul ziet haar immers niet staan en met Richard heeft ze een hele degelijke goede toekomst. Tijdens het feest wordt er een optreden aangekondigd. Welke artiest zal het zijn? Maar dan komt er een mimespeler op… Als Martina ergens een hekel aan heeft dan is dat wel aan mimespelers! Maar dan, wordt de mimespelers vermoord… Heeft te toekomstige bruid te diep in het glaasje gekeken en ging ze haar frustratie botvieren op de mimespeler? Of heeft één van de mannen zijn liefde voor Martina willen bewijzen en haar willen verlossen van die irritante mimespeler…?Wie heeft mijn schoonmoeder vermoord?

Auteur : Maarten Stevens
Spelers: : Minimaal 5 spelers
Prijs : €47,60
Tijdsduur : meer dan 60 minuten

Schoonmoeders... Wat moet je daar nu over zeggen!?
Ze bemoeien zich overal mee. Ze gaan compleet hun eigen gang. Ze kunnen hun kind nooit een eigen leven laten leiden. Ze denken dat iedereen op hun mening zit te wachten. En zo kunnen we nog wel even doorgaan...

Bea Spree was ook zo'n schoonmoeder. Ze bemoeide zich met alles en ging net zo lang door tot alles was zoals zij het wilde. Henk, haar man, had de moed al lang geleden opgegeven. Hij wist dat hij met zwijgen het minst te verduren had. Toen Martine, de dochter van Bea en Henk ging trouwen was dit voor Bea aanleiding om zich eens flink te laten gelden. Ze keurde het boeket af, de trouwjurk stond niet goed, het diner moest totaal anders en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Eigenhandig zette ze de trouwerij naar haar hand. Zo was Bea namelijk...
Zo was ze... Want Bea is vermoord...
Wie had een motief? Wie niet!? Iedereen was haar zat...De moord op stripper Bambi

Auteur : Misdaad & Co
Spelers: : Minimaal 5 spelers
Prijs : €47,60
Tijdsduur : meer dan 60 minuten

In een stripclub treed stripper Bambi op zoals altijd: weergaloos sensueel. Niemand kon toen weten dit dit haar laatste optreden zou zijn. Na haar show hoorden mensen haar gillen in haar kleedkamer. Eenmaal aangekomen lag ze dood op de grond... Vermoord...

In dit moordspel zitten 5 hoofdverdachten en daarnaast nog eens 20 uitgeschreven verdachten. Je kunt dit moordspel dus vanaf 5 tot 25 personen spelen. Heb je meer dan 25 deelnemers dan kunnen de overigen als rechercheur gewoon het spel meespelen. Er is dus eigenlijk geen maximum aan de rollen.
Het moordspel is zeer geschik voor een vrijgezellenfeest voor mannen. Alle uitgeschreven rollen zijn mannelijk. Natuurlijk kun je het moordspel ook bij andere gelegenheden spelen. Als je met zowel mannen als vrouwen het spel wilt doen kun je simpel een aantal rollen omzetten naar een vrouwenrol.De moord op stripper Ricardo

Auteur : Misdaad & Co
Spelers: : Minimaal 5 spelers
Prijs : €47,60
Tijdsduur : meer dan 60 minuten

Ricardo is een mooie jongen. En dat weet hij maar al te goed. Als hij na een avond strippen dood in zijn kleedkamer ligt komt er een onderzoek onder de klanten van de stripclub. Al snel blijken er enkele verdachten te zijn waaronder de moeder van Ricardo die fel tegen zijn leven als stripper was.
Heeft de moeder haar strippende zoon vermoord of was het een van de andere verdachten?

In dit moordspel zitten 5 hoofdverdachten en daarnaast nog eens 20 uitgeschreven verdachten. Je kunt dit moordspel dus vanaf 5 tot 25 personen met een rol spelen. Heb je meer dan 25 deelnemers dan kunnen de overigen als rechercheur gewoon het spel meespelen. Er is dus eigenlijk geen maximum aan de rollen.
Het moordspel is zeer geschik voor een vrijgezellenfeest voor vrouwen. Alle uitgeschreven rollen zijn vrouw. Natuurlijk kun je het moordspel ook bij andere gelegenheden spelen. Als je met zowel mannen als vrouwen het spel wilt doen kun je simpel een aantal rollen omzetten naar een mannenrol.Wie is de mol?

Auteur : Maarten Stevens
Spelers: : Minimaal 8 spelers
Prijs : €47,60
Tijdsduur : meer dan 60 minuten

In het Wie is de Mol? spel is de groep bezig geld te verdienen door opdrachten goed uit te voeren. Maar er is een deelnemer die aan het mollen is en juist bezig is met zo min mogelijk geld te verdienen.
Je moet dus voldoende geld in de pot zien te krijgen en ook nog eens de mol ontmaskeren. En dat is nog niet zo gemakkelijk!

Speelbaar vanaf 8 deelnemers. 1 spelleider bereid het spel voor en om het speelbaar te houden is 20 a 25 het maximum.

UwMoordspe